Werkwijze

The Organizing Squad is een klasse A schoonmaak/organisatiebedrijf volgens een uniek concept.. 

Onze medewerkers maken niet alleen schoon op het hoogste niveau, met een opmerkelijk oog voor detail maar, ruimen ook op en organiseren  alles voor u.

Zodat u, zich op de belangrijke dingen in uw leven kunt richten, zoals: Uw ambities, geliefden, uw dromen, hobby's, selfcare/ontspanning.

Natuurlijk kunt u onafhankelijk een opruimcoach, schoonmaker en personal organizer inhuren maar, bij The Organizing Squad hebben we dit allemaal op 1 plek! Dit scheelt veel tijd en geld.

Ons schoonmaak/organisatietraject begint met een kennismakingsgesprek en een van onze medewerkers die een kijkje komt nemen op de aangegeven locatie: De zogenaamde: Walk- through. Dit kan uiteraard ook allemaal online/telefonisch, via fotos, e-mail, Whatsapp, Skype/Zoom. 

Naar aanleiding van ons gesprek sturen wij u ons welkomstpakket, met daarin ook het contract dat als ons afspraken bevat.

Als u akkoord gaat met de afspraken zoals opgenomen in het contract beginnen we aan uw opdracht.

Tussendoor en na afloop nemen wij altijd contact met u op, om u op de hoogte te houden, en om na te gaan of alles naar wens  is verlopen.

The Organizing Squad  werkt in : Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Badhoevedorp,  Bloemendaal, Diemen, Duivendrecht, T Gooi, Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Weesp, Zaanstad.

We rekenen reiskosten van 39 cent per kilometer. Ook over de rest van Nederland valt te praten. Vraag naar meer info hierover.

 

Deel ons met uw vrienden, collega's en buren...

Meteen contact? App ons even met onderstaande knop.