Personal Assistant


Herken je je in het volgende plaatje: een druk gezinsleven, werk en privé proberen in balans te houden, te weinig tijd om te sporten of voor je partner en dat vaak ook nog in combinatie met een fulltime baan of ondernemerschap? Dan kan je wel wat professionele ondersteuning gebruiken

Een PA ondersteunt jou en /of je gezin met alle alledaagse werkzaamheden en alles wat er komt kijken bij een drukke (familie)agenda.

Onze personal assistants huur je al vanaf enkele uren per week in. Zo krijg je de hulp die je nodig hebt, zonder torenhoge kosten.
Waarom zou je alleen hulp in de huishouding kiezen als je eigenlijk ook hulp nodig hebt bij andere dingen? Want een beetje extra hulp kan iedereen wel gebruiken. Jouw Persoonlijke Assistent kan je inzetten waar jij haar voor nodig hebt. Mits dat het aansluit op de besproken taken natuurlijk. Heb je bijvoorbeeld een Personal Assistant voor je gezin nodig? Wij koppelen je dan aan de juiste PA die ingezet kan worden voor jouw persoonlijke ondersteuning.